OTROŠKA VELIKONOČNA DELAVNICA

Draga mamica, dragi očka,

Imaš tudi ti doma zvedavega radovedneža ali radovednico, ki se pridno suče po kuhinji in opazuje vse, kar položiš na kuhinjsko desko ali v lonec? Nič ni lažjega kot začeti kuhati že od malih nog, pa še strašansko zabavno je lahko. In kaj veš, mogoče se ti doma skriva naslednji Jamie Oliver ali Bine Volčič!

Izkoristi super priliko in ga/jo prijavi na mega otroško kuharsko delavnico Velikonočne kuharije! Medtem, ko boš ti lahko brez skrbi skočil/a po opravkih ali na kavico na sonček, se bo tvoj mali kuhar naučil nekaj novih spretnosti sukanja kuhalnice in izbiranja dobrih sestavin za okusne prigrizke. Skupaj bomo ustvarjali sladke in slane dobrote, ki so v naših krajih značilne za velikonočni čas:

– velikonočni kruh

– šunka v testu z velikonočnim namazom

– korenčkovi muffini

– korenčkova korita

– čokoladna jajčka

Ker v velikonočnem času ne gre brez pisanic, bomo barvali tudi pirhe, preverili, kakšni običaji in okraski so značilni za ta čas in se pri tem noro zabavali! 🙂

Delavnica bo potekala v Ljubljani pod mojim vodstvom v soboto, 8. aprila med 16 in 20. uro, cena na udeleženca pa je 30€. Primerna je za male mojstre in tiste, ki bi to radi postali, med 6-9. letom starosti.

Svojega kuharskega navdušenca lahko prijaviš preko e-maila info@doces.si ali telefona +386 (0)41 943 872 do 5.4.2017. Če imaš še kakšno vprašanje ali te kaj dodatno zanima, me pa kar kontaktiraj in ti bom z veseljem pomagala.

Prijazno vabljeni!